Chefkok: Sergio Herman  | | Sergio Herman is een kok en restaurateur die de keuken in restaurant Oud Sluis in het Zeeuws-Vlaamse Sluis bestiert. In 1995 kreeg dit restaurant in de Michelingids de hoge waardering van één ster en in 1999 twee sterren; in 2005 kreeg Oud Sluis de ultieme waardering van drie Michelin-sterren. Herman trad daarmee toe tot een zeer select gezelschap. Door de concurrerende restaurantgids Gault Millau werd Herman in 2004 en 2009 ook uitgeroepen tot "Chef van het jaar". Oud Sluis had in 2004, 2005, 2006 en 2009 de hoogste waardering van 19,5/20 punten in deze gids. Sinds 2004 neemt Oud Sluis daarnaast ook de eerste plaats in in de jaarlijkse ranglijst van het tijdschrift Lekker.
|
Terug naar: Overzicht chefkoks
|
Osaka
9.5Ontzetten lekker gegeten en hier is de bediening meer dan top. Alle meiden zijn super vriendelijk en zeer netjes. Eten was er volop. Leuke van dit restaurant is dat je er ook aan de Teppan Yaki... » Sjors Birsak