U bevindt zich hier:
» Evenementen

Culinaire evenementen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de culinaire evenementen.
Tips en aanvullingen zijn natuurlijk altijd welkom.
Heeft u tips? Mail dan naar info@uitetenin.nl of gebruik het contactformulier.

Heerlijk Rotterdam
Op Heerlijk Rotterdam kan het publiek ‘betaalbaar’ de smaakpapillen laten prikkelen door culinaire heerlijkheden van toprestaurants. De meeste restaurants bieden hun gerechten aan voor €10,- inclusief een glas bijpassende wijn.

Meer: Heerlijk Rotterdam
Chocoladefestival Zutphen

Zutphen staat tijdens het chocoladefestival weer bol staan van activiteiten die allen in het teken staan van chocolade. In samenwerking met de OndernemersVereniging Zutphen organiseert Bonbonatelier Janson het Chocoladefestival.

Meer: Chocoladefestival Zutphen

Haarlem Culinair

Van heinde en verre komen de levensgenieters om in het hart van Haarlem te genieten van wat de culinaire stad te bieden heeft. De betere restaurants vanuit Haarlem en omgeving zijn vertegenwoordigd op Haarlem Culinair.

Meer: Haarlem Culinair

Fair Culinair

Fair Culinair is hét inspiratie-event voor hobbykoks, kookliefhebbers en fijnproevers, die op zoek zijn naar kwaliteit en graag willen investeren in de beste producten en keukenapparatuur.

Meer: Fair Culinair

Eten & Drinken

Eten & Drinken 2010 vormt de proeftuin voor degenen die de gastronomie van de toekomst willen verkennen. Eenvoudig van naam, groots van opzet.

Meer: Eten & Drinken

International Whisky Festival

In november 2009 zal het 10e International Whisky Festival in Nederland plaatsvinden. Er wordt verwacht dat dit jubileum jaar extra druk zal worden en iedereen is nu al volop bezig met de voorbereidingen van een bijzonder festival.

Meer: International Whisky Festival

Uitgekookt

Uitgekookt is hét culinaire evenement in Utrecht. Tijdens Uitgekookt worden de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken, gastronomie en alles wat daarbij komt kijken gepresenteerd.

Meer: Uitgekookt

Horeca Fair

Beleving! Zo is een bezoek aan de HorecaFair met recht te noemen. Inspirerende demo's, workshops en wedstrijden onder leiding van bekende TV-koks en meesterkoks, maken een bezoek aan deze fair tot een must voor iedere horeca professional.

Meer: Horeca Fair

Smaakparade

Op het mooie, unieke stadslandgoed de Kemphaan kunt u genieten van het culinaire evenement de Smaakparade. Drie dagen lang zal het landgoed in het teken van de goede en eerlijke smaak staan en is er uiteraard weer veel te beleven.

Meer: Smaakparade

Smaakvol Breda

Toprestaurateurs uit Breda en omgeving presenteren zich in sfeervolle tenten op het Chassépark. De koks van de deelnemende restaurants bereiden een aantal gerechten die typerend zijn voor hun keuken. Voor alle liefhebbers van lekker eten is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met toprestaurants uit Breda en omgeving.

Meer: Smaakvol Breda

De Smaak van Italie

Na een aantal edities, staat het "Smaak van Italie" evenement stevig op de kaart en wordt door Nederlanders en Italianen beschouwd als het grootste Italiaanse feest van Nederland.

Meer: De Smaak van Italie

Preuvenemint

Het Preuvenemint is een culinair evenement waarbij de restaurants uit Maastricht hun beste beentje voorzetten om hun specialiateit te presenteren in een gezellige setting. Vier dagen lang presenteren restaurants hun culinaire hoogstandjes en bieden de kans om te 'preuve'.

Meer: Preuvenemint