U bevindt zich hier:
» Disclaimer

Uitetenin.nl - Disclaimer

De site Uitetenin.nl is met grote zorg samengesteld en ontwikkeld. Echter kunnen onjuistheden voorkomen. Uitetenin.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk gehouden worden voor welke gelden schade dan ook welke voortvloeit uit de door Uitetenin.nl verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen of teksten.

De op de website geplaatste lezerrecensie geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Uitetenin.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van deze recensies. Het gebruik van Uitetenin.nl is voor eigen risico van de bezoeker. Het maken van bepaalde keuze op basis van gelezen informatie is daarmee ook volledig voor eigen risico.

De teksten, foto’s, beelden, (data)banken, handels- en domeinnamen, merken en logo’s op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Uitetenin.nl
Het is niet toegestaan de website Uitetenin.nl of delen ervan te frame zonder schriftelijke toestemming.

Deze website bevat veel links naar websites van derden. Uitetenin.nl is vanzelfsprekend op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Uitetenin.nl verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke data aan derden, tenzij wij u uitdrukkelijk schriftelijk om toestemming hebben gevraagd.