Tip: Guavasap en limoen Het is al lang bekend dat het drinken van verse vruchten en groentensappen goed voor de gezondheid is. Sappen geven de benodigde energie, verhogen de weerstand, reinigen en kalmeren. Geen enkele kant-en-klaar sap kan tippen aan uw versgeperste sap. Guavasap met mineraalwater en limoenblokjes. Benodigdheden: - geraspte schil en sap van 2 limoenen - 2 eetlepels limoensiroop - 500 ml koolzuurhoudend mineraalwater - 750 ml guavesap Bereiding voor 4 middelgrote glazen: Doe de limoensap, limoensiroop en 250 ml mineraalwater in een kan en meng het goed. Schenk het mengsel vervolgens in een ijsblokjesvorm en bestrooi dit met de geraspte limoenschil. Plaats de ijsblokjesvorm in de vriezer en laat dit bevriezen. Roer het resterende mineraalwater door het guavesap. Verdeeel de ijblokjes over 4 glazen en vul deze aan met guavesap. Tip: Het vruchtvlees van de guave varieert qua kleur van lichtgeel tot zachtroze. Koop een varieteit met roze vruchtvlees, deze is namelijk iets zoeter en heeft een sterkere smaak. 
|
Osaka
9.5Ontzetten lekker gegeten en hier is de bediening meer dan top. Alle meiden zijn super vriendelijk en zeer netjes. Eten was er volop. Leuke van dit restaurant is dat je er ook aan de Teppan Yaki... » Sjors Birsak