U bevindt zich hier:
»
» Heerlijk Rotterdam

Heerlijk Rotterdam

Op Heerlijk Rotterdam kan het publiek ‘betaalbaar’ de smaakpapillen laten prikkelen door culinaire heerlijkheden van toprestaurants. Reglementair is vastgesteld dat de gerechten op Heerlijk Rotterdam tussen de €2,50 en €12,50 kosten. Genieten staat voorop bij Heerlijk Rotterdam en daarom zorgt Heerlijk Rotterdam voor divers en bijzonder entertainment. Vanaf donderdag 27 augustus 2009 vinden er dagelijks originele live-optredens van de beste artiesten plaats. Onder begeleiding van toptalenten van het conservatorium verwent de Rotterdamse DJ-formatie Diephuis de bezoeker met muziek vol invloeden van funk, soul en jazz. Diverse uitblinkende talenten zoals een harpist, violist en trompettist zullen de formatie Diephuis door middel van improvisatie begeleiden in hun sets. Een unieke en niet te missen combinatie.


Crème de la Crème:
Ook in 2009 zal de absolute top van het hoogsegment horeca aanwezig zijn op het culinaire festival van Rotterdam. Bekende sterrenchefs als onder andere Eric van Loo, Ad Janssen en nieuwkomer Mario de Ridder, zullen schitteren op de derde editie van Heerlijk Rotterdam. Het Rotterdamse evenement is een groots culinair festival waar bezoekers een kwalitatieve reis maken langs bijzondere wijnen en spijzen.


Datum: Heerlijk Rotterdam:
Donderdag 27 t/m zondag 30 augustus 2009


Openingstijden:
Donderdag: 17.30 - 23.00 uur
Vrijdag: 13.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 13.00 - 23.00 uur
Zondag: 13.00 - 23.00 uur

Locatie:
“Heerlijk Rotterdam” vindt plaats aan de Parklaan in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam. U kunt deze locatie eenvoudig bereiken met de auto of het openbaar vervoer.


Kosten:
Voorverkoop: € 10,- (exclusief servicekosten)
Aan de deur: € 12,50 (indien niet uitverkocht)
Kinderen onder de 12 jaar gratis entrée U kunt het beste de kaarten halen bij de grotere Postkantoren, VVV's, GWK's, Ticket shops en Free Recordshops.

Tijdens Heerlijk Rotterdam zal er voor de consumptie met munten betaald worden. De waarde van een Heerlijke munt bedraagt €1,25. Deze munten zijn op het terrein te verkrijgen bij de kassa.


Terug naar: Culinaire evenementen