U bevindt zich hier:
» content-video

Plaats ook uw restaurantvideo!


Er bestaat een enorme behoefte bij restaurants om hun activiteiten en specialiteiten op een onderscheidende, duidelijke, maar betaalbare manier te laten zien aan klanten. Op UitEtenIn.nl kunt u daarom ook uw restaurantvideo tonen.

Een korte impressie in de vorm van video kan in sommige gevallen doorslaggevend zijn om uw bezoekers over de streep te trekken. Het aanbod van restaurants is enorm maar met een creatieve video bent u de concurrent net een stapje voor "Video is Emotie en Emotie verkoopt".

Om video's van hoge kwaliteit te kunnen plaatsen is UitEtenIn.nl een exclusieve samenwerking aangegaan met productiemaatschappij Vanonce.

Vanonce kan tegen aantrekkelijke tarieven video's produceren in High Definition en in diverse stijlen monteren, die vervolgens kosteloos op UitEtenIn.nl geplaatst worden. Bovendien heeft UitEtenIn.nl een tijdelijke exclusieve korting weten te bedingen! U ontvangt nu 100,- euro korting op de video productie en u betaalt daarom geen 499,- maar 399,- euro, indien u een opdracht plaatst

Bekijk snel onderstaande voorbeeld om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u al een video heeft, kunt u een email sturen naar info@vanonce.tv, zodat uw video ook op UitEtenIn.nl geplaatst kan worden.


Door middel van de HD button kunt u de video in HD of normale kwaliteit bekijken.