U bevindt zich hier:
» Tip van de Kok
Uitetenin.nl geeft u tips en adviezen over heerlijke gerechten. Deze pagina kunt u dus goed in de gaten blijven houden om altijd op de hoogte te blijven van de laatste culinaire tips.

Onderstaand vindt u een overzicht van alle kooktips. Overigens staan wij altijd open voor suggesties of adviezen. Dus heeft u zelf een kooktip, stuur deze dan naar info@uitetenin.nl1. Guavasap en limoen

Het is al lang bekend dat het drinken van verse vruchten en groentensappen goed voor de gezondheid is. Sappen geven de benodigde energie, verhogen de weerstand, reinigen en kalmeren. Geen enkele kant-en-klaar sap kan tippen aan uw versgeperste sap. Lees daarom snel verder voor de bereiding van "Guavasap en limoen"

Recept: Gauva en Limoen
2. Sla met meloen

Groente is een belangrijk bestanddeel van ons dagelijks voedsel geworden. Het aanbod van groente is zo groot en veelzijdig geworden dat het weinig moeite kost om afwisselend te eten. We geven u hier een recept dat bij iedereen in de smaak zal vallen "Een verse salade met meloen".

Recept: Sla met meloen
3. Varkenshaas met prei

Geroerbakte varkenshaas met prei is absoluut een aarader tijdens de aankomende paasdagen. Dit makkelijke recept is goed te combineren met allerlei voorgerechten en bovendien eenvoudig te bereiden voor een groot gezelschap.

Recept: Varkenshaas met prei
4. Lasagna

Het traditionele Italiaanse recept Lasagne (of minder gebruikelijk lasagna) is pasta die in dunne platen van zo'n 10 bij 15 cm wordt verkocht. Deze pasta wordt vooral gebruikt in een ovenschotel, die ook lasagne wordt genoemd ofwel lasagne al forno (uit de oven).

Recept: Lasagna5. Asperges

De asperge een eeuwenoude en mysterieuze groente. Ze groeit in speciale bedden onder de grond. Zolang ze niet met daglicht in aanraking komen, behouden de stengels hun witte kleur.

Recept: Asperges6. Griekse Gyros

In Griekenland wordt gyros veelal als pita-sandwich gegeten in
combinatie met salade en verscheidene sauzen. De meest voorkomende toppings zijn ui, tomaat en tzatziki. In Griekse restaurants...

Recept: Griekse Gyros7. Oliebollen

Gezellig samen oliebollen eten op oudjaarsavond en uitkijken
naar het nieuwe jaar is een ware traditie geworden. Maakt u eigen olibollen of laat u het over aan de olibollenkraam?

Recept: Oliebollen