U bevindt zich hier:
» Restaurant uitgelicht

Eten bij de Baas?HHEEMSTEDE - "Dave en Joosje zijn gastvrije- en ervaren horecamensen die het de gasten naar de zin maken," vertelt Ron Schoonenberg. Eetcafé De Baas op de Zandvoortselaan 127 is de opvolger van 'De Heerlijkheid' en heeft nieuwe uitbaters, een gerestyled kleurrijk interieur en wisselende kunst aan de wanden.


Een unieke, verrassende ervaring!
Eigenaar Ron zelf wil niet op de voorgrond treden maar vertelt: "Zeventien jaar geleden startte ik mijn bedrijf in speelautomaten. Daarvoor was ik jarenlang barkeeper in Amsterdam. Door mijn werk kom ik veel in de horeca en deze zaak in Heemstede vond ik bijzonder. Zeven jaar geleden kon ik het huurcontract overnemen. De horeca-activiteiten verpachtte ik met wisselend succes. Nu heb ik zelf geschikte mensen gezocht om er iets moois van te maken. De klik tussen Dave, Joosje en mij is zo goed dat ik met plezier bij zal springen als het nodig is."

De kaart toont voorgerechten tussen de 5 en 8,- euro. Hoofdgerechten gaan tussen de 15 en 20,- euro. Voor een nagerecht wordt maximaal 7,- euro betaald. De ecologische topwijnen zijn van het huis Vinos QuiXote. Een glas wijn varieert in prijs van 3,25 tot 4,- euro. Met twee premium bieren op het vat, vele speciaalbieren en een uitgebreid assortiment sterke drank komen gasten niets te kort.

Degelijk en betaalbaar
"De Baas is een eetcafé met een degelijke en betaalbare kaart, met eerste klas producten," aldus Zandvoorter Dave, die eerder werkte bij o.a. restaurant Roozendaal. "Bijzonder is dat wij met Joosje een 'barista' in de zaak hebben om perfecte koffieproducten te serveren." Joosje - met een ruime ervaring in de Haarlemse horeca - legt uit: "Een barista is een specialist op het gebied van koffie en koffieproducten en heeft kennis over de werking van verfijnde espressomachines. Ik beschik hier over de nieuwste machine. De koffiebonen die wij gebruiken zijn van het befaamde Italiaanse familiebedrijf Portioli met meer dan 50 jaar ervaring."

Nieuwsgierig geworden?

Joosje, Dave en Ron ontvangen u met open armen.
Eetcafe De Baas,
Zandvoortselaan 127,
Heemstede (nabij station H-A).
Reserveren: tel. (023)-888 5315.

http://www.eetcafedebaas.nl/


Heerlijk Dinsdag